OVER

Onder de naam Brands Architectuur werkt Natasja Brands  met evenveel kennis als enthousiasme aan diverse kleinere en middelgrote opdrachten voor particulieren, bedrijven en ieder ander die op zoek is naar een verfrissende blik en een creatief antwoord op het gebied van wonen of werken.

Goede architectuur start bij het vormen van een kader waarbinnen ontworpen kan worden. Uw wensen en budget, de (bestaande) situatie, overheidseisen en eventueel aanvullende eisen bepalen de voorwaarden van de opdracht. In een oriënterend gesprek kan ik samen met u dit kader bepalen en daarmee aan de slag gaan.

Om u een duidelijk beeld te geven van het ontwerpproces, wordt vanaf het eerste ontwerp volledig gewerkt in 3D. Na het definitieve ontwerp, kan de aanvraag van de omgevingsvergunning compleet worden verzorgd, inclusief bijbehorende toetsen en berekeningen. Technische uitwerking en bouwbegeleiding behoren ook tot de mogelijkheden.

VAARDIGHEDEN

De technische breedte om de oplossing te zien. De persoonlijke vaardigheden om het waar te maken.

SCHETSEN 91%
3D TEKENEN (REVIT) 97%
TECHNISCH UITWERKEN 84%
DETAILERING 79%
BEREKENINGEN EPC 94%
BOUWBEGELEIDING 74%

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Is er bij u ook een verbouwing, koop of verkoop op handen, dan kunnen we altijd vrijblijvend praten over wat ik voor u zou kunnen betekenen. Neem dan contact met me op.