ZAKELIJK

Voor bedrijven realiseer ik aanpassingen aan hun bedrijfspanden of compleet nieuwe bedrijfsconcepten.

Voor aannemers en projectontwikkelaars ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de woningbouw en weet dit om te zetten naar bijvoorbeeld goed verkoopbare woningbouwprojecten.

Onder de naam Brands Architectuur werk ik, Natasja Brands, samen met een netwerk van specialisten op verschillende kennisgebieden, die worden ingezet als de opdracht daarom vraagt. Het netwerk bestaat onder andere uit specialisten op het gebied van installatietechniek, constructie en bouwtechnieken. Al ruim 16 jaar ben ik actief als architect. Ik heb tot 2013 bij architectenbureau’s aan vele projecten gewerkt. Opdrachtgevers waren o.a. Triodos Bank en WNF. Zie Portfolio. Vanaf 2008 heb ik in Berghem eerst als architect bij een architectenbureau gewerkt om daarna (sinds 2013) mijn eigen bureau, Brands Architectuur, te beginnen. Ik werk al jaren mijn projecten vanaf de eerste schetsen volledig in 3D uit, (Revit) voor de optimale beleving afstemming.

Ik vind het een uitdaging om met verschillende partijen -opdrachtgevers, particulieren, adviseurs, overheden en aannemers- om de tafel te zitten en een project tot stand te brengen: goed luisteren, belangen behartigen en afstemmen, problemen oplossen en met voorstellen komen. Ik vind het van belang om te investeren in een goede relatie met alle betrokkenen om daarmee het (bouw)proces soepel te laten verlopen.

Zaken waarmee u bij Brands Architectuur terecht kunt:
– brainstormen
– ontwerpen en uitwerken plan
– begeleiden bouwproject in alle fasen: initiatieffase, schetsontwerp, VO, DO, bouwvoorbereiding, prijs- en contractvorming en uitvoeringsfase
– communicatie externe partijen (opdrachtgever, gebruikers, adviseurs, gemeente)
– communicatie met uitvoerende partijen; begeleiden tijdens uitvoeringsfase
– (laten) opstellen van technische specificaties (t.b.v. programma van eisen en bouwkundig bestek)
– afstemming en controle van o.a. installaties (W en E), bouwfysica, constructie
– voorbereiden presentaties
– begeleiden procedures; implementeren van regelgeving

HERKENBAAR?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor een oplossing!

“Bestaand vastgoed een andere bestemming geven?”

De kantorenmarkt ligt onder vuur, na lange leegstaand is het wellicht toch gunstiger om een bestemmingswijziging te starten. In samenspraak met de gemeente kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn. Door bestaande gebouwen duurzaam te transformeren creëren we nieuwe karakteristieke ruimtes en sparen we de natuur.

“Stijgende energieprijzen en toch uw comfortniveau optimaliseren zonder hoge kosten?”

Wellicht is renovatie van uw woning een oplossing om stijgende energiekosten op lange termijn te beperken. De technieken op gebied van duurzame installaties hebben de laatste jaren niet stilgestaan. Nieuwe ontwikkelingen kunnen voor uw situatie de oplossing zijn. Zelfvoorzienend wellicht? Ik ben op de hoogte van de laatste innovaties en help u ook graag subsidie mogelijkheden te verkennen.

PARTNERS

Brands Architectuur werkt regelmatig samen met de volgende partners.

IA Groep
Installatie Advies Groep

Bosch & Van Oers
Bouwkundigen

Ariëns-cs
Architecten&Ingenieurs

Nextdoor Interieur
Ontwerp&Advies